Kuvauskopteri pörrää Joutsenon yllä

Joutsenon keskustan yllä pörrää helikopteri huhtikuun viimeisellä ja toukokuun ensimmäisellä viikolla.
300 metrin korkeudella lentävä kopteri suorittaa ilmakuvausta ja 3D-laserkeilausta kaupungin kiinteistö- ja mittaustoimen toimeksiannosta. Aineistoa käytetään karttojen päivittämiseen ja virtuaalisen kaupunkimallin valmistamiseen. Kuvausten perusteella valmistettavia ortoilmakuvia käytetään alueiden havainnollistamisessa sekä kaupunkisuunnittelussa.
Kuvauslentoja tehdään vain päiväsaikaan pilvettömältä taivaalta.
— Koska sää vaikuttaa kuvausajankohtiin, tarkkoja kuvauspäiviä ei pystytä ilmoittamaan ennakkoon, kertoo paikkatietopäällikkö Janne Villanen.
Kuvausalueet näkyvät kaupungin karttapalvelussa. Erityisesti kuvausalueella tai niiden lähiseuduilla sijaitsevien hevostallien tai vastaavien omistajien toivotaan ilmoittavan sähköpostiosoitteensa kiinteistö- ja mittaustoimelle osoitteella janne.villanen@lappeenranta.fi.
Vastaavia kuvauslentoja tehdään 24.4.—7.5. välisenä aikana myös Lappeenrannan länsialueella.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Pitääkö hidas liikenne poistaa Kuutostieltä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä