0

Repokivessä asuvalle naiselle 100 000 euron voitto

Repokivessä Joutsenossa asuva nainen oli yksi Veikkauksen Naapurit-pelin sunnuntain kuudesta päävoittajasta. Hän nappasi suurimman eli 100 000 euron päävoiton, minkä lisäksi viisi häntä lähinnä asuvaa pelissä mukana olevaa naapuriaan voittivat tuhat euroa. Pienempiä voittoja saivat kaikki Repokivestä enintään runsaan sadan kilometrin päässä asuvat pelaajat.

Päävoittaja sai Veikkauksen tiedotteen mukaan tiedon voitosta vasta maanantaina, kun Veikkauksesta soitettiin hänelle onnittelusoitto.

– Naapurit-peliä olen pelannut ihan alusta asti, ja jokunen pikkuvoitto on joskus kohdalle kolahtanut. Nyt tuntuu tosi upealta. Humautti ihan ensin polvia. Piti mennä heti istumaan voittotietoa sulattelemaan. Naapurit-pelin arvontoja katson milloin muistan, joten tämä oli todellinen yllätyssoitto, onnellinen voittaja kertoo nauraen.

Voittaja ei ole vielä ehtinyt pohtia käyttöä rahoille.

– Tosin kyllä minulle aina rahareikiä löytyy.

Voittaja osti pelinsä Imatran K-market liikennemyymälästä.

 

Viikon kysymys

Pitäisikö kaivoslakia tiukentaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä