Lautapelejä ja e-kirjoja kesän ratoksi

Kesäpäivien ja -iltojen ajanvietteeksi on Joutsenon kirjastosta lainattavissa erilaisia lautapelejä. Valikoimaan voi käydä tutustumassa kirjastossa. Pelit soveltuvat myös lasten pelattaviksi.

Mirja Rantala

Kesäpäivien ja -iltojen ajanvietteeksi on Joutsenon kirjastosta lainattavissa erilaisia lautapelejä. Valikoimaan voi käydä tutustumassa kirjastossa. Pelit soveltuvat myös lasten pelattaviksi.

Laina-aika on kaksi viikkoa. Joutsenon lisäksi niitä voi lainata pääkirjaston lasten- ja nuortenosastolta Lappeenrannasta.

Maanantaina 4.7. käynnistyy kirjastojen yhteinen e-kirjakampanja Koko kansa lukee. Lainan voi tehdä missä vain, riittää, että on kirjastokortti ja henkilökohtainen tunnusluku sekä verkkoyhteys lainaa tehdessä.

Koko kansa lukee -kampanjaan on valittu kolme teosta: Matti Laineen Merkitty mies vie keskellä hellettä jääkiekon ja rikoksen pariin, Tommi Hellstenin Pysähdy – olet jo perillä auttaa miettimään loman jälkeisen elämän parantamista ja Karin Erlandssonin Minkriket kertoo sukutarinaa turkistarhausseuduilta. Kaikki kolme ovat kampanja-aikana rajoittamattomasti lainattavissa e-kirjastosta.

Kaikki kampanjakirjat löytyvät 4.7.2016 verkko-osoitteesta ekirjasto.kirjastot.fi . Sieltä löytyy myös muuta kirjastojen e-aineistoa, jota voi käyttää omalla puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka