0

Tarvitaanko Joutseno-päiviä?

Viiden päivän mittaiset Joutseno-päivät käynnistyvät ensi viikon keskiviikkona 10.8. ja jatkuvat sunnuntaihin 14.8. asti. Päivien ohjelmaan sisältyy muun muassa maalaismarkkinat Aholassa, lavatanssit Jänhiälässä ja uuden tulentallojan julkistaminen torin pääjuhlassa. Täydellinen ohjelma löytyy täältä.

Onko Joutseno-päiviä tarpeen järjestää? Voit kommentoida mielipidettäsi alla. Voit myös kertoa, minkälaisesta Joutseno-päivien ohjelmasta sinä pitäisit tai onko ohjelmassa nykyisellään jotakin turhaa.

Tarvitaanko Joutseno-päiviä?

  • Kyllä ehdottomasti (58%, 30 ääntä)
  • Minulle on aivan sama järjestetäänkö vai ei (29%, 15 ääntä)
  • Jäänne menneiltä vuosilta (13%, 7 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 52

Loading ... Loading ...

Viikon kysymys

Luotatko tekniikkaan?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä