0

Saako Pulpin koulun lakkauttaa?

Lappeenrannan kasvatus- ja opetustoimi esitti hieman yllättäen alueraadissa, että Pulpin koulu suljettaisiin ja lapset siirrettäisiin koulukeskukseen. Mitä mieltä olet?

Vastaa kyselyymme.

 

Saako Pulpin koulun lakkauttaa?

 • Ei (88%, 138 ääntä)
 • Kyllä (12%, 18 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 156

Loading ... Loading ...

7 kommenttia aiheesta “Saako Pulpin koulun lakkauttaa?

 • 9.2.2017 at 16:15
  Permalink

  Perinteikäs koulu – älkää ihmeessä lakkauttako.

 • 9.2.2017 at 23:14
  Permalink

  Kun koulusta ja sen tulevaisuudesta on jo aiemmin päätetty, niin olisi äärimmäisen väärin ja katastrofaalista muuttaa niitä päätöksiä.

  Kuntalaisten on pysyttävä luottamaan lähitulevaisuuden suhteen myös muuhunkin, kuin siihen, ettei mihinkään voi luottaa.

  Koulu jatkuu ja remontit tehdään , kuten on aiemmin sovittu ja päätetty.

 • 10.2.2017 at 15:05
  Permalink

  Pulpin koulun ympäristössä asuu nyt ja tulevaisuudessa pienten lasten perheitä. Turvallinen koulumatka ja riittävän lähellä oleva koulu tarjoaa parhaimman mahdollisen lähtökohdan lasten elämälle. Ihmisiä ei saa pompotella poukkoilevalle päätöksenteolla. Olen jämäkästi puolustamassa Pulpin koulua. Näpit irti Pulpin koulusta.

 • 11.2.2017 at 08:25
  Permalink

  Mahtava koulu! Kivoja aikuisia ja lapsia! Upea Ahvenlampi vieressä, jonne lapset voivat mennä oppimaan ja opiskelemaan.

 • 11.2.2017 at 19:34
  Permalink

  Kesolan koululaiset joutuvat jo siirtymään Koulukeskukseen. Aikaisemmin on lopetettu Martikanpelto ja lukio. Pulppilaiset ansaitsevat koulunsa. Ei enää ainuttakaan koulujen lopetusta. Lähikoulut ovat pienille koululaisille paras vaihtoehto.

 • 14.2.2017 at 18:03
  Permalink

  Ennemmin pieni koulu, ku et tehdää suur koulukampus. Varmast pienimmillä helpompaa lähteä koulutielle pieneen lähikouluun, ku ois julmetun pitkät koulumatkat ja iso määrä eri-ikäsiä samas laitoksessa. Joha koulukyytiki söis rahaa kaupungilta ja mikä aika menis ekaluokkalaisen koulumatkaa, ku taxi ajais lapset ympäri joutsenoa koteihinsa. En todellankaa lämpene et miu syksyl kouluu lähtevä diabeetikko joutus kärsii pitkät kuletusmatkat/tarvis kyytii avustajan joka huolehtii insut hälle ym jos matkal vaatis huikopalaa.

 • 16.2.2017 at 16:32
  Permalink

  Pulpin koulurakennuksessa on hometta. Koulu sellutehtaan portilla. Tehtaan hajut ja saasteet. Ei nykyaikana olisi mahdollista rakentaa koulua noin lähelle kloorivaarankaan takia.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Lukitsetko ulko-ovesi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä