0

Joutsenolaislähtöinen Marita Toikka Kouvolan johtoon

Joutsenolaislähtöinen Marita Toikka on valittu maanantai-iltana Kouvolan kaupunginjohtajaksi.

Kaupunginjohtajan vaalin äänestys meni toiselle kierrokselle. Ensimmäisellä kierroksella eniten ääniä saivat Marita Toikka ja Savonlinnan kaupunginjohtaja Janne Laine, kukaan ehdotetuista ei saanut yli puolta äänistä. Toisella kierroksella Marita Toikka voitti Janne Laineen äänin 31–28.
Vuonna 1973 syntynyt Toikka toimii tällä hetkellä Imatran hallintojohtajana. Ennen hallintojohtajan virkaa Toikka työskenteli Joutsenon kaupungin hallinto- ja taloustoimen johtajana ja Lappeenrannan kaupunginkanslian lakimiehenä. Koulutukseltaan Toikka on oikeustieteen maisteri, lakimies ja varatuomari. Hän on syntynyt ja kirjoittanut ylioppilaaksi Joutsenossa.

Viikon kysymys

Muistatko 1972 myrskyn ja Myrsky-patsaan julkistamisen -79?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä