0

Joutsenolaiset ehdokkaat eivät tyrmää maakunta-areenaa

Joutsenolaisehdokkaiden  mielestä maakunta-areena on tarpeellista rakentaa.
Mielipide ei tietenkään ole yksimielinen, mutta näin ajattelee enemmistö paikallisista ehdokkaista.

Joutseno-lehti teki levikkialueensa kuntavaaliehdokkaille Kyläpuntari-kyselyn, jossa tentattiin ehdokkaiden mielipidettä kuuteen eri kysymykseen. 46 ehdokkaasta vastasi 67 prosenttia eli 31 henkilöä.
Kysymyksen asettelussa pyydettiin selkeää vastausta, joko kyllä tai ei. Vastausta sai perustella. Mikäli vastaus ei ollut selvästi kyllä tai ei, se kirjattiin kategoriaan ei selkeää vastausta.

Maakunta-areenaa kannattaa 48,4 prosenttia vastaajista. Vankinta kannatus on demarileirissä.  Sekä perussuomalaisista että kokoomuksesta kolme vastannutta ehdokasta kannattaa ja kaksi vastustaa. Keskustalla hajonta on suurempaa, sillä neljä ehdokasta vastustaa areenaa, kolme kannattaa ja neljä jättää vastaamatta suoraan.

 

Kannatatko maakunta-areenaa?

Kyllä 15 ehdokasta. SDP: Markku Huotarinen, Juha Järvinen, Sanna Kemppainen, Erkki Kämäräinen, Markku Liimatta ja Lasse Hasari, keskusta: Asko Arbelius, Annikki Kekki ja Riitta Munnukka, kokoomus: Joni Haltia, Tiina Jokelainen ja Mimosa Nurmela, perussuomalaiset: Jani Mäkelä, Markku Papinniemi ja Matti Vattulainen.

Ei 11. SDP: Risto Kakkola, kokoomus: Sami Jokelainen ja Ari Soini, keskusta: Johanna Ikävalko, Heimo Jauho, Anne Saarinen ja Pekka Suonsivu, perussuomalaiset: Juha Turkia ja Tuomo Kuosma, vihreät: Tuija Maaret Pykäläinen, Myö: Teemu Kaskinen.

Ei selkeää kantaa 5. Vasemmisto: Aimo Ruusunen, keskusta: Matti Ahvonen, Antti Arminen, Pekka Lukkari ja Tuula Partanen.

 

Kyläpuntarin tulokset kokonaisuudessaan 19.3 lehdessä.

Viikon kysymys

Postitatko

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä