0

Keli kääntyy kurjemmaksi iltapäivällä, voimassa tuuli- ja kelivaroitus

Vaikka aurinko paistaa nyt aamusella auvoisesti, luvassa on kurjempaa keliä. Ilmatieteenlaitos varoittaa Etelä-Karjalaa kovasta tuulesta ja liikennesään muuttumisesta huonommaksi. Varoitukset ovat voimassa ainakin iltayhdeksään asti.

Varoituksen mukaan luoteistuuli voi olla voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa jopa  20 metriä sekunnissa.

Ajokeli muuttuu huonoksi iltapäivällä ja illalla lumipyryn vuoksi maakunnassa.

Puuskainen tuuli katkoi sähköjä jo eilen sunnuntaina iltaseitsemän jälkeen. Enimmillään sähköttä oli iltakahdeksan aikoihin yhtäaikaa reilut 2 700 Lappeenrannan Energiaverkkojen asiakasta Lappeenrannan, Savitaipaleen, Lemin, Taipalsaaren ja Ylämaan alueilla.

 Energiaverkot varautuu sähköverkon vikojen korjaukseen ja varaa resursseja myös täksi illaksi viankorjaukseen sekä asiakaspalveluun.

Asiakkailta pyydetään malttia yhteydenotoissa sähkökatkojen alkuvaiheessa. Vikapalvelunumeroon 020 690 401 kannattaa soittaa vain, jos tietää vian aiheuttajan, kuten sähkölinjaan nojaavan puun tai katkenneen sähköjohdon.

 

Viikon kysymys

Osallistutko Kauneimpiin joululauluihin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä