0

Kesänopeusrajoitukset voimaan loppuviikosta

Kesänopeusrajoitusten vaihto aloitetaan Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen alueella Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa torstaina. Muuttuneet rajoitukset tulevat voimaan heti, kun nopeusrajoitusmerkki on vaihdettu. Talven ajaksi alennetut rajoitukset poistetaan koko maasta viikonloppuun mennessä.

Olosuhteiltaan vaihteleva talvi on koetellut päällysteitä ja monin paikoin teiden pinnalla on halkeamia tai muita vaurioita. Kaakkois-Suomessa kesänopeusrajoituksiin siirrytään kuitenkin normaalisti kaikilla teillä. Päällysteiden kuntoa seurataan ja tarvittaessa nopeuksia alennetaan, mikäli mahdollinen sateinen kesä heikentää tilannetta entisestään.

Ajokelit tiestöllä saattavat vaihdella vielä paljon tiekohdittain ja vuorokaudenajoittain. Vaikka talvi- ja pimeän ajan rajoitukset poistuvat, on autoilijoiden syytä tarkkailla säätä ja ajokelejä.

Viikon kysymys

Luotatko tekniikkaan?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä