0

Kansalaisopiston kausi jatkuu kesäkurssein

Etelä-Karjalan kansalaisopiston (EKKO) liikunnalliset kesäkurssit käynnistyvät pääsiäisen jälkeen.
Kesäkurssitarjonnassa on kuntoliikunnan, tanssin ja hyvän olon kursseja, jotka toteutetaan opiston varsinaisen opiskelukauden ulkopuolella. Kurssit kestävät neljästä seitsemään viikkoa ja kokoontuvat kerran viikossa opistotalolla Pohjolankadulla.
Kevään uutuus on 5—9-vuotiaille suunnattu lasten joogakurssi. Tunnilla lapset tutustuvat joogaan leikkisyyden kautta, ja samalla keskittyminen sekä itseilmaisun taito kehittyvät. Tunneille osallistutaan ilman aikuista. Varustukseksi riittävät joustavat vaatteet, oma jumppa-alusta, vesipullo ja halutessa tossut.
Kursseille ilmoittaudutaan kansalaisopiston nettisivuilla tai toimistossa.

Viikon kysymys

Arvostatko kotimaista ruoantuotantoa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä