Äitiyden vaatimukset – ovatko ne muuttuneet?

Suomen satavuotisen historian aikana äidit ovat olleet merkittävässä roolissa. Jokainen uusi sukupolvi ja sen kasvattaminen on vaatinut naisilta paljon työtä.

Äitienpäivän tiimoilla kysymme sitä, ovatko äitiyden vaatimukset kasvaneet yhteiskunnan modernisoitumisen myötä vai olivatko vaatimukset kenties kovemmat silloin, kun kotona ei ollut pesukoneita ja askareet vaativat kovan fyysisen veronsa?

 

Vastaa kyselyymme.

 

Ovatko äitiyden vaatimukset kasvaneet?

  • Ei (62%, 23 ääntä)
  • Kyllä (38%, 14 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 37

Loading ... Loading ...

Kommentteja aiheesta “Äitiyden vaatimukset – ovatko ne muuttuneet?

  • 8.5.2017 at 07:08
    Permalink

    Eiköhän ole sillä tavalla pysynyt samana, että eihän pieni lapsi ja vähän isompikin tarvitse muuta kuin hellyyttä ja turvaa niin äidiltä kuin isältä. Nykyään sitä hellyyttä varmaan näytetään enemmän kuin ennen , mutta turvan kanssa voi olla niin ja näin. Ei ole enää sitä isovanhempien turvaverkkoa siinä lähellä kaikilla. Ennen vanhaan oli pyykinpesu ym taloustyöt käsin , nyt on koneet ja laitteet tekemässä eli pitäisi enemmän aikaa jäädä lasten kanssa oloon, jos ei sitten lapset häiritse Pilateksen ja mitä niitä nyt onkin harrastamista.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Joutaako kotiseutumuseon esineistö varastoon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...