Perussuomalaisten puoluejohdon vaihdoksesta lähti liikkeelle tapahtumien vyöry – yllätyitkö?

Perussuomalaisten puoluekokous viikonloppuna käynnisti lumipalloefektin, kun hallituspuolueet keskusta ja kokoomus ilmoittivat, ettei Jussi Halla-ahon johtamalla puolueella ole sijaa hallituksessa. Ensin näytti siltä, että hallitus kaatuu. Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä kuitenkin erosi tiistaina parikymmentä kansanedustajaa, mukaan lukien puolueen ministerit, jotka perustivat oman Uusi vaihtoehto -nimisen eduskuntaryhmän. Pääministeri  Juha Sipilä (kesk.) oli jo matkalla jättämään hallituksen eronpyyntöä, kun hän teki U-käännöksen ja kertoi hallituksen jatkavan ilman henkilövaihdoksia. Yllätyitkö Arkadianmäen tapahtumista? Vastaa kyselyymme.

Yllätyitkö perussuomalaisten pj-vaihdoksen seurauksista?

 • Kyllä (50%, 14 ääntä)
 • En (50%, 14 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 28

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Perussuomalaisten puoluejohdon vaihdoksesta lähti liikkeelle tapahtumien vyöry – yllätyitkö?

 • 15.6.2017 at 12:56
  Permalink

  En uskonut tällaiseen mylläkkään, täytyy myöntää, eikä olla jälkiviisas. Mutta toisaalta ministerit haluavat pitää salkkunsa ja ovat ehkä muutenkin maltillisempia, vaikka ovatkin Eu-kriittisiä, maahanmuuttovastaisia jne. Mutta tosihan on , ettei tässä maassa saa esittää muuta mielipidettä kuin se , että tänne vaan kaikki , ketkä haluatte, joten ymmärrän tuon puheenjohtajavaihdoksen aika hyvin. Ei tarvitse olla rasisti, jos sanoo , ettei tuo maahanmuutto ole mikään toivetila, jos sanoo, ettei halua islamia tänne levitettäväksi. Mutta tässä asiassa , kuten homoliitoissa, ei saa olla muuta mieltä kuin nyökytellä hyvä on.

 • 18.6.2017 at 11:19
  Permalink

  Samaa mieltä, olet heti rasisti tai suvaitsematon, jos ed,mainittuja asioita arvostelet. Käsi sydämelle, kuinka moni tosiasiassa kannattaa ed.mainittuja asioita? On vain ns. väkisin laitettu nyökyttelemään.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Onko Kultsun kausi pettymys?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä