0

Katso videolta kuinka kaunis Satamosaari on taivaalta katsottuna

Joutsenon aluevesillä sijaitseva Satamosaari on pääsemässä ensimmäisten joukossa geologisesti merkittävien ja luonnoltaan arvokkaiden matkailukohteiden ketjuun, Saimaa Geoparkiin, jolle haetaan loppuvuodesta kansainvälistä Geopark-statusta.

Saari on poikkeuksellisen suojaisa laguuninsa ansiosta. Tämän vuoksi paikka on ollut veneilijöiden suosiossa vuosikymmeniä.

Oletko käynyt Satamossa? Jos et, nyt sinulla on mahdollisuus ihailla sitä oheisen videon kautta. Videon kuvauksesta ja editoinnista Joutseno-lehdelle vastasi  Jarko Ahonen. Video on tehty materiaalista, jotka kuvattiin 16.6. ja 16.7.

Lisaa Satamosaaren Geopark-kuulumisista tänään ilmestyvässä Joutseno-lehdessä.

Viikon kysymys

Pidätkö ravintoloiden sulkemista tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä