Leena Ojala polkujuoksi Pallakselta Hettaan

Joutsenon Kullervon Leena Ojala pinkoi lauantiana sijalle 13 Nuts Ylläs Pallas -polkujuoksutapahtumassa 55 kilometrin matkalla. Lähtö tapahtui Pallakselta, mistä kavuttiin

Leena Ojala ennen 55 kilometrin polkujuoksu-urakkaansa. Kuva: Lasse Ojala

Joutseno-lehti

Joutsenon Kullervon Leena Ojala pinkoi lauantiana sijalle 13 Nuts Ylläs Pallas -polkujuoksutapahtumassa 55 kilometrin matkalla. Lähtö tapahtui Pallakselta, mistä kavuttiin ensimmäiseksi kolme kilometriä Pallaksen huipulle ja juostiin pitkin tunturia kansallispuistomaisemissa Hettaan maaliin.

Nousumetrejä matkalle kertyi 1620. Tapahtuma on yksi kuudesta Buff Trail Tour Finland -osakilpailusta, joissa tänä vuonna oli noin 700 osallistujaa. Naisten 55 kilometrin sarjassa maaliin päässeitä oli 222.

Lue aiheesta lisää tänään torstaina ilmestyneestä Joutseno-lehdestä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka