0

Vältätkö väkijoukkoja?

Kahden ihmisen kuoleman ja kahdeksan henkilön loukkaantumisen aiheuttanut puukkohyökkäys Turun keskustan ihmisvilinään toi terrorin Suomeen. Vain vähän aikaisemmin toisella puolella Eurooppaa terroristit murhasivat ihmisiä Espanjassa: tuhoisin isku osui turistienkin suosimalle La Ramblan kävelykadulle Barcelonassa. Vaikuttaako terrori-iskun uhka liikkumiseesi? Vastaa kyselyymme.

Vältätkö liikkumista väkijoukoissa?

 • En (56%, 24 ääntä)
 • Kyllä (44%, 19 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 43

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Vältätkö väkijoukkoja?

 • 23.8.2017 at 12:12
  Permalink

  Kyllä, mutta en oikeastaan terrori-iskun pelossa. En vaan tykkää, että iholle tulee joku ventovieras. Jonossakin ärsyttää, jos joku hengittää niskaan.

 • 24.8.2017 at 07:36
  Permalink

  Olemme taas lähdössä ulkomaille ja liikumme varmasti niissä paikoissa, missä muutkin yleensä liikkuvat, koska on nähtävyyksiä. Mutta olen sanonut, että haarniskako se on kohta päälle pantava ja silmät hommattava selkäänkin nähdäkseen joka puolelle. Ehkä sitä tulee katsottua tarkemmin, että pääseekö ko. alueelle autot ajamaan, etenkin isot autot. Tällaiseksikö maailam on menossa? Eikö noita saa mikään kuriin? Nyt voi sanoa, että kyllä ennen oli paremmin, ainakin täällä meillä. En kannata rajojen kiinnilaittoa enkä Eu-eroa, mutta rajatarkastukset joka rajalle ja kielteisen turvapäätöksen saaneet ja paperittomat heti vaan omiin maihinsa. Jos maa ei selviä, niin selvinnee ainakin siinä vaiheessa, kun aletaan palauttaa sinne, missä pää voi lähteä .

Comments are closed.

Viikon kysymys

Luotatko tekniikkaan?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä