0

Kommentti: Suksien mentävä seinä

Olen jo pitkään katsonut valkeaa tiiliseinää työpaikallani sillä silmällä. Aina kun kohotan katseeni tietokoneen ruudusta ja luon silmäyksen vastapäiseen seinään, se huutaa tyhjyyttään. Joku taulu, edes juliste, kartta ehkä? Jotain seinälle tartteis saada.
Kunnes keksin: Joutseno-lehti voisi tarjota pitäjäntuvan myynnin yhteydessä kodittomiksi jääville kotiseutumies Matti Martikan puusuksille paremman puutteessa vähintäänkin väliaikaisen sijoituspaikan. Siinä ne olisivat asiakaspalvelun aukioloaikoina kaiken kansan katsottavina, toimituksen vieraiden silmäiltävinä muulloinkin.
Talvisodan päättymisen muistopäivänä sukset olisi helppo laskea alas seinältä ja toimittaa jälleen uuden joutsenolaislasten ikäluokan testattavaksi. Muun aikaa ne olisivat tiukasti allekirjoittaneen valvovan silmän alla.

Tiina Mansikka

Kirjoittaja on Joutseno-lehden toimittaja

Viikon kysymys

Osallistutko Kauneimpiin joululauluihin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä