Antti Ahtolalle ja Tällille hyvät pisteet

Hollantiin saksanpaimenkoirien suojelumestaruuskisoihin matkannut koirakko Antti Ahtola ja Tälli eli Fluss-Strand Black Juan Ibenez palasi Joutsenoon 249 pistettä ja monta kokemusta rikkaampana.
Arvosanaan hyvä yltänyt pistesaalis riitti IPO WC 2017 -kisojen 65. sijaan. Parhaiten koirakko onnistui jäljestämis- ja tottelevaisuusosioissa, joista kummastakin heltisi 88 pistettä. Eniten parannettavaa jäi suojeluosiossa, josta Ahtola ja Tälli saivat 73 pistettä.
— Paljon tuli mietittävää ja opeteltavaa, mitä tällaisissa tapahtumissa tulee ottaa huomioon. Niin kuin tuloksista voi päätellä, nappiin ei mennyt, mutta ei se elämä onneksi tähän lopu. Jatkamme harjoittelua ja katsotaan, mihin se johtaa, Ahtola kommentoi.
Joutsenolaiskoirakko kilpaili ensi kertaa ulkomailla.
Suojelun maailmanmestaruudesta mitteli lähes 130 koirakkoa yli 30 maasta. Voiton vei saksalaiskoirakko 286 pisteellä. Paras suomalainen oli neljänneksi sijoittunut koirakko Bacteroides Furioso — Pekka Kuitunen 281 pisteellä.
Samaan aikaan Hollannin Tilburgissa käytiin myös saksanpaimenkoirien agilityn MM-kilpailut.

Aiempi artikkeli:

Viikon kysymys

Teetkö ylitöitä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä