0

Vertaistuen päivää vietetään torstaina

Kansainvälistä vertaistuen päivää vietetään toista kertaa Suomessa torstaina 19. lokakuuta. 

Kansalaisareena-yhdistys ja sen toteuttama Avita kaveria -hanke juhlistavat päivää järjestämällä Helsingissä seminaarin ja juhlan. Tilaisuudessa julkaistaan Anne Laimion kirjoittama opas Koulutan vertaisryhmän ohjaajia. Sen keskeisenä teemana on osaamistarpeiden tarkastelu vertaisohjaajan näkökulmasta suhteessa odotuksiin.

Kansalaisareena toivoo, että vertaistoimintaa tarjoavat järjestöt ja organisaatiot juhlistavat päivää esimerkiksi kiittämällä omia vertaistoimijoitaan. He kannustavat järjestäjiä kertomaan päivän juhlahetkistä ja -tapahtumista muille jakamalla tapahtumasta valokuva ja lyhyt kuvaus Kansainvälisen vertaistuen päivän Facebook-sivulla.

Viikon kysymys

Millä maksat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä