Joutsenon eläkkeensaajien sekakuoro Sointu otti ja tarttui sataan lauluun juhlavuoden hengessä

Sekakuoro Soinnun sadan laulun laulatus on keskimmäisessä vaiheessa ensi keskiviikkona, silloin työväentalolla lauletaan pääasiassa iskelmiä. Kuoro laulaa ja laulattaa juhlavuoden hengessä noin 100 suomalaista kappaletta kolmessa eri tilaisuudessa.

Sekakuoro Sointu laulaa ja laulattaa Suomi 100-vuotta teemalla sata laulua. Mistä on kyse, kuoronjohtaja Teuvo Turunen?
— Laulamme ja laulatamme sata kappaletta lauluja kolmessa eri erässä. Olemme pitäneet yhden laulatuksen, seuraava on ensi keskiviikkona 15. päivä. Ensimmäisellä kerralla lauloimme sota-ajan lauluja, keskiviikkona ohjelmistossa on pääasiassa iskelmiä. Käytännössä kuoro laulaa tilaisuudessa noin kymmenen laulua ja yleisölaulatuksia on noin 20 kappaletta. Viimeisellä kerralla 22. päivä luvassa on lauluja kansallisteemalla ja esimerkiksi maakuntalauluja.

Muistatko kaikkien laulujen sanat ulkoa?
— Minä muistan laulujen sanat, koska johdan kuoroa ja stemmat täytyy osata. Kuorolaiset laulavat pääosin nuoteista, laulujen määrä on niin suuri.

Joutsenon Eläkkeensaajien sekakuoro Sointu laulaa ja laulattaa Suomi 100-vuotta-aiheisesti keskiviikkona 15. marraskuuta. Laulu raikaa Joutsenon työväentalolla kello 13 alkaen.

Viikon kysymys

Teetkö ylitöitä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä