Muistisairauksista tietoa Imatralla

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) järjestää huomenna keskiviikkona 15.11. yleisötilaisuuden muistisairauksien hoidosta ja toimintakyvyn ylläpitämisestä.
Teatteri Imatrassa kello 17.30—19 pidettävän tilaisuuden tarkoituksena on lisätä tietoa muistisairauksien varhaisesta tunnistamisesta ja hoidosta sekä toimintakyvyn ylläpitämisestä. Asiantuntijoina toimivat Eksoten geriatri, muistihoitaja ja fysioterapeutti.
Geriatri puhuu muun muassa muistisairauksien oireiden tunnistamisesta ja hoitoon hakeutumisesta. Fysioterapeutti kertoo omaehtoisesta toimintakyvyn ylläpitämisestä ja sen merkityksestä hyvinvointiin.
Muistihoitaja käsittelee puheenvuorossaan muutoksia muistisairaan ihmisen elämässä, haasteellista käytöstä sekä muistisairaan kohtaamista ja siihen liittyviä erityispiirteitä. Hän antaa myös yhteystietoja eri toimijoille sekä vinkkejä siitä, miten ja mistä saada apua arkeen.
Teatterin aulassa voi puoli tuntia ennen varsinaisen yleisötilaisuuden alkua tutustua ikäihmisten ravitsemusta ja Iso apu -palvelukeskuksen toimintaa koskevaan näytteilleasetteluun.
Teatteri Imatra sijaitsee osoitteessa Kallenkuja 3.

Viikon kysymys

Teetkö ylitöitä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä