Kultsun uusi valmentaja uskoo oman kylän nuoriin

Tarvittiin kunnon lobbari ennen kuin Kultsu FC:lle saatiin uusi luotsi. Janne Borgströmin työ tuotti tulosta, sillä punamustia valmentaa ensi kaudella porvoolainen Jukka Korhonen.
— Oli luontevaa tehdä yhden vuoden ja kahden lisävuoden mittainen sopimus, Janne Borgström perustelee Kultsun nettisivuilla.
Päävalmentaja luotsasi viime kaudella kolmannen vuoden Järvenpään palloseuraa, joka säilyi kakkosessa.
Kultsu on Korhoselle tuttu seura sarjapeleistä. Hän tunnustaa, että Joutsenossa on edelleen vahva jalkapallokulttuuri, joka on vienyt ykköseen saakka. Kultsun putoaminen harmittaa häntä.
— Kultsu oli viime kaudella vahva ryhmä, jota heikensi avainpelaajien loukkaantumissuma. Siitä seurasi maalinteon vaikeus, joka suisti monta tasaista peliä tappioon, Korhonen analysoi.
Pitkän linjan futismies tuli Kultsun peräsimeen hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Joukkueen kokoaminen on myös hyvässä vauhdissa.
Kultsun edellinen valmentaja Kimmo Lötjönen joutui osin pakon edessä turvautumaan viime kaudella moniin ulkomaalaisvahvistuksiin, joista osa oli loukkaantuneiden listalla, yksi vailla pelilupaa ja pari maalintekijänä pettymyksiä.
Korhonen hakee uutta nostetta niillä keinoin, joita Lötjönenkin olisi halunnut toteuttaa.
— Kultsun on luotava polku takaisin kakkoseen. Se tapahtuu paikallisten pelaajien ja nuorten avulla, valmentaja korostaa.

 

Viikon kysymys

Onko jätteiden lajittelu tehty kyllin helpoksi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä