0

Alueraati tutkii mopoparkin perustamista S-marketin läheisyyteen

Joutsenon alueraati kokoontuu tänään torstaina. Raadin asialistalla on kaksi Lappeenrannan kaupunginhallitukselle tehtävää aloitetta, joiden valmistelu alkoi viime vuoden puolella.

Mopoparkin perustamista koskevaa aloitetta varten pyydettiin selvitys maaomistuksesta Joutsenon keskustassa, ja selvisi, ettei S-Marketin takana oleva alue ole kaupungin omistuksessa. Keskustelu aiheesta jatkunee.

Toinen aloite koskee savutonta Joutsenon toria ja Kolmen sukupolven puistoa. Koska ne ovat hyvinvoinnin ja leikin paikkoja, alueraati esittää niiden muuttamista savuttomiksi. Aloitteeseen innostetaan myös Keskuskadun ja Torikadun yrityksiä. Lappeenrannassa on jo savuttomia alueita kantakaupungin alueella, esimerkiksi koulujen läheisyydessä.

Uutena asiana keskustellaan pääkirjastolle Myrsky-patsaan taitse kulkevan ja etenkin märillä säillä kuraantuvan oikopolun kunnostamisesta.

 

Kommentoi ja vastaa kyselyyn:

Tarvitaanko Joutsenossa mopoparkkia?

 • Kyllä (54%, 29 ääntä)
 • Ei (46%, 25 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 54

Loading ... Loading ...

4 kommenttia aiheesta “Alueraati tutkii mopoparkin perustamista S-marketin läheisyyteen

 • 26.1.2018 at 08:03
  Permalink

  Paljon kulkevat linja-autoille mopoilla eli parkki ihan hyvä idea. Saisi olla katos niille. Ei itseäni ole häirinneet S-Marketin sivustalla olevat mopot, mutta parkki hyvä idea. Samalla suorastaan naurattaa savuton tori, kun leikkipaikan vieressä on kaljaa ryystetty terassilla koko leikkipaikan olemassaolon ajan. Tupakkako se on se kaikkein kauhein asia???

 • 27.1.2018 at 10:01
  Permalink

  Kukahan sitä tupakointia sitten valvoisi..

 • 27.1.2018 at 10:18
  Permalink

  Mopoparkki poikien ja tyttöjen mopoille ilman muuta ja todellakin katoksellinen, vaikka en sitä omaan käyttöön tarvitsekaan.

 • 31.1.2018 at 06:26
  Permalink

  S-ryhmäkö tuota lobbaa. Heillä on tuo varaa rakentaa itse.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Onko jätteiden lajittelu vaivalloista

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä