0

Uutta koulua päästään rakentamaan Joutsenoon aikaisintaan ensi vuonna

Uuden Joutsenon koulun suunnittelu saattaa käynnistyä tänä keväänä. Suunnittelu kestää vuoden päivät. Rakennustyön aloittaminen on kuitenkin riippuvainen Lappeenrannan kaupungin muista kouluhankkeista.
— Palaset loksahtavat paikoilleen sitä mukaa, kun päätöksiä esimerkiksi Kesämäenrinteen koulusta tehdään. Kaikkia oppilaita emme saa yhtaikaa väistötiloihin, sanoo arkkitehti Heini Löytty Lappeenrannan toimitiloista (Lato).
Löytyn mainitsema Kesämäenrinteen koulu Lappeenrannan kantakaupungissa oli tarkoitus peruskorjata, mutta nyt on noussut senkin kohdalla esiin uudisrakennusvaihtoehto.

Lato esittää, että Joutsenon koulun olemassa olevia rakennuksia ei lähdettäisi peruskorjaamaan, vaan että rakennettaisiin kokonaan uusi. 20,7 miljoonaa euroa maksava uudisrakennus tulee Laton mukaan edullisemmaksi kuin peruskorjaus.

Lue lisää Joutseno-lehdestä 25.1.

Viikon kysymys

Lukitsetko ulko-ovesi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä