0

Viikonloppuna on tarjolla äänestämisen lisäksi rakennusmessuja, konsertti ja teatteria

Holiday Club Saimaalla Rauhassa pidetään viikonloppuna messut, joista voi hakea vinkkejä asumiseen ja rakentamiseen. Asunto- ja rakentajamessuilla ’18 esittäytyy lähes sata yritystä ja 300 asiantuntijaa. He osaavat neuvoa esimerkiksi energiaratkaisuissa, pihan rakentamisessa, kaavoituksessa ja kodintekniikassa.
Jos jätevesiasiat tai vapaa-ajan asumiseen liittyvät seikat mietityttävät, asiantuntemusta luvataan myös niistä. Messut järjestäjänä on Pohjolan messut.
Asunto- & rakentajamessut ’18, Holiday Club Saimaa Areena, Rauhanrinne 1, Lappeenranta. Avoinna la 27.1. ja su 28.1. klo 10—17.

Sunnuntaina on viimeinen mahdollisuus nähdä Aholan nuorisoseuran Tarpeettomia ihmisiä -näytelmä. Reko Lundánin kirjoittama ja Toni Isotalon Aholaan ohjaama tarina kertoo elämän varjopuolien ahdistamista ihmisistä ja heidän yrityksistään selviytyä.
Tarpeettomia ihmisiä -näytelmä, Aholan nuorisoseura, nuorisoseurantalo, Aholantie 752, Lappeenranta. Sunnuntaina 28.1. klo 17.

Joutsenon kirkon urkuja soittaa sunnuntai-iltapäivänä Lappeen seurakunnan kanttori Riina Tölli.
Urut soi –konserttisarja jatkuu Joutsenon kirkossa sunnuntaina 28.1. klo 15.

Presidentinvaalien virallinen vaalipäivä on sunnuntaina. Vaalihuoneistot ovat avoinna kello 9-20. Kukin äänestää oman äänestysalueensa vaalihuoneistossa. Oman äänestyspaikkansa voi tarkistaa kotiin postitetusta ilmoituskortista (ilmoitus äänioikeudesta).

Presidentinvaalit sunnuntaina 28.1. klo 9-20.

Viikon kysymys

Lukitsetko ulko-ovesi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä