Voimalinjan rakentaminen aiheuttaa kovia pamauksia Kotakorvessa keskiviikosta lähtien

Korvenkylässä Kotakorventien ja Salotien välillä alkaa kuulua voimakkaita pamauksia keskiviikosta lähtien. Pamahtelut johtuvat voimalinjan rakentamiseen liittyvistä liitosammunnoista, joita tehdään asennettaessa

Sari Pullinen

Korvenkylässä Kotakorventien ja Salotien välillä alkaa kuulua voimakkaita pamauksia keskiviikosta lähtien. Pamahtelut johtuvat voimalinjan rakentamiseen liittyvistä liitosammunnoista, joita tehdään asennettaessa uusia voimalinjajohtimia. Työtä suorittaa Fingridin pääurakoitsijana toimiva Dalekovod. Vuoksi—Onnela-voimalinjan rakentamiseen liittyvät pamahdukset ovat satunnaisia ja lyhytkestoisia. Liitosammuntoja tehdään 31. tammikuuta lähtien 28:nteen helmikuuta saakka kello 8—18 välisenä aikana. Projektissa liitetään yhteensä 27 kaapelia toisiinsa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka