Vaalikeräys tuotti hyvän summan

Lappeenrantalaiset äänestäjät lahjoittivat presidentinvaaleissa vammais- ja terveystyölle summan, jota vaalikeräyksestä vastannut Alpo Härkönen kuvailee komeaksi. Pieni ele -keräys tuotti yli 13 500 euroa. Puolet summasta käytetään Lappeenrannan seudun vammais- ja terveysyhdistyksissä. Lahjoitusvaroilla järjestetään esimerkiksi vertaistukitoimintaa ja neuvontaa. Toinen puolikas käytetään valtakunnallisesti, esimerkiksi kuntoutukseen ja apuvälineiden hankintaan.
Härkösen mukaan keräysvaroilla on iso merkitys paikallisten yhdistysten toiminnalle. Lappeenrannan Pieni ele -keräyksessä oli mukana kahdeksantoista yhdistystä, muun muassa Joutsenon kehitysvammaisten tuki, Imatran kuulo Korvenkylästä, Joutsenon invalidit, Joutsenon mielenterveys ja Joutsenon sydänyhdistys.

Onko sinulla tapana lahjoittaa rahaa hyvään tarkoitukseen?

Lahjoitatko rahaa hyväntekeväisyyteen?

 • En (57%, 25 ääntä)
 • Kyllä (43%, 19 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 44

Loading ... Loading ...

5 kommenttia aiheesta “Vaalikeräys tuotti hyvän summan

 • 7.2.2018 at 18:03
  Permalink

  Sen verran maksan valtio ja kuntaveroa, olettaisin että sieltä järjestöt saisivat rahoitusta, jos tuokin raha mitä LPR kaupunki työntää teatterille, silläkin rahalla paikallisjärjestöt voisivat hyvin rahoittaa toimintaansa ja jakaa enemmän iloa, mitä tuo kallis teatteri antaa kaupunkilaisille.

 • 9.2.2018 at 19:40
  Permalink

  Annan kirkossa kolehtiin , antaisin yhteisvastuuseen, jos kävisi kerääjä. Kotiin tulee näkövammaisten ym. tilisiirtoja ja niihin tulee laitettua hiukan. Lähinnä sydäntä ovat kuitenkin veteraanit ja heidän keräyksensä.

 • 14.2.2018 at 10:53
  Permalink

  Noin kerran vuodedssa tulee lahjoitettua, lähinnä roposet menee luonnonsuojelulle. Se on anekauppaa, samalla voi sanoa lähipiirille etteivät saa joululahjoja koska lahjarahat ohjautuvat suomen luonnon hyväksi.

 • 14.2.2018 at 10:55
  Permalink

  Kyllä lahjoitan. Minuun vetoavat etenkin hädänalaiset lapset. Viime aikoina olen osallistunut Facebookissa näkemääni kampanjaan sekä Kirkon ulkomaanavun keräykseen. Lahjoitan myös kuukausittain Unicefille pienen summan, eli maksan niin sanottua maailmanlapsilisää. Toivon, että pieni apuni auttaa pieniä hädänalaisia ihmisiä edes vähän.

 • 14.2.2018 at 11:08
  Permalink

  En. Verotus on minusta oikea tapa tehdä tulonsiirtoja. Korkeintaan tuen eläintensuojelua.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Tehdäänkö teillä miesten töitä ja naisten töitä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä