Päivystyspalvelut paranevat — kerro kokemuksistasi nykysysteemistä

Arpominen siitä, milloin joutsenolainen pääsee Lappeenrannan keskustassa hoitoa tarvitessaan Armilan hyvinvointikeskuksen tai keskussairaalan päivystysvastaanotolle, päättyy kesän korvalla. Silloin terveydenhoidossa muuttuu paremmaksi moni muukin asia, kun Etelä-Karjalan keskussairaalan uusi K-siipi otetaan käyttöön.
Uuden sairaalarakennuksen myötä toimintatavat muuttuvat. Toimintansa aloittaa joka päivä ympäri vuorokauden toimiva uusi päivystys. Uudessa rakennuksessa toimivat yleis- ja erikoislääketieteen päivystys, lastenpäivystys, sosiaalipäivystys ja kotiin vietävien palveluiden koordinaatio.
— Lapset saavat yhteispäivystyksessä oman vastuuhoitajansa, ja heitä palvelee oma yleislääkäri ja lastenlääkäri erikoissairaanhoidossa. Lapsiperheet pyritään hoitamaan nopeammin; lapsille on oma odotustila ja tutkimushuoneet, lupaa ensihoidon ylilääkäri Pekka Korvenoja Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiristä (Eksote).

Millaisia odotuksia sinulla on uudelle päivystykselle mahdollisena potilaana? Oletko joutunut asioimaan keskussairaalan päivystyksessä? Vastaa kyselyymme ja kerro kokemuksistasi.

Onko sinulla kokemuksia keskussairaalan päivystyksestä?

 • Molempia (35%, 19 ääntä)
 • Hyviä (25%, 14 ääntä)
 • Huonoja (22%, 12 ääntä)
 • Ei ole (18%, 10 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 55

Loading ... Loading ...

Aiheesta lisää 8.3. Joutseno-lehdessä

5 kommenttia aiheesta “Päivystyspalvelut paranevat — kerro kokemuksistasi nykysysteemistä

 • 9.3.2018 at 13:21
  Permalink

  Huimauksen takia menin keskussairaalan päivystykseen sunnuntaina 4.3. kello 14.30 ja pääsin lääkärin vastaanoton jälkeen kotiin maanantaina 5.3. kello 02. Runsaan kymmenen tunnin poliklinikkakeikka.

 • 10.3.2018 at 10:31
  Permalink

  Onneksi olen saanut olla vielä sen verran terveenä, ettei ole tarvinnut tukeutua .

 • 12.3.2018 at 06:57
  Permalink

  Se on hyvä systeemi, että omaa vuoroa voi odottaa kotona!

 • 12.3.2018 at 08:59
  Permalink

  Luojalle kiitos siitä, että on saanut vielä olla sen verran terveenä, ettei ole tarvinnut päivystykseen mennä. Pari kertaa olen soittanut vain sinne kysyäkseni neuvoa (työterveydessä määrätyt silmätipat pakottivat silmää), miten edetä. Tässäkin tapauksessa käskettiin heti lopettamaan ko. lääkitys. Toista kertaa en muista,mitä kysyin, mutta en edes ollut ajatuksella että sinne olisi päästävä, mutta sai sitten varmuuden itselle ettei tarvitsekaan mennä.

 • 13.3.2018 at 14:37
  Permalink

  EKKS:n päivystyksessä saatu asiallista kohtelua ja kivunlievitystä, kun on oikein huono tilanne ollut. Se, että hyvinvointiaseman kautta ei saa/pääse tutkimuksiin, missä kivun syy selviäisi onkin jo toinen asia.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kuinka paljon käytät ostoksia tehdessäsi verkkokauppoja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä