Osuuspankki lopettaa kassapalvelut sekä käteisen rahan käsittelyn Joutsenossa

Etelä-Karjalan osuuspankin Joutsenon konttorista ei 21. toukokuuta jälkeen saa enää kassapalveluita. Samalla käteisen rahan käsittely siellä päättyy.
Tällä hetkellä Joutsenon konttorin kassapalvelut ovat avoinna kolmena päivänä viikossa neljän tunnin ajan. Muutoksen jälkeen Joutsenossa saa edelleen neuvottelupalveluita varaamalla ajan etukäteen.
Myös Ruokolahdella kassapalvelut lopetetaan. Kassapalveluita pääsee yhä käyttämään Lappeenrannassa ja Imatralla arkiaamupäivisin kolmen tunnin ajan.

Muutosten syyksi Osuuspankki kertoo, että entistä harvemmat asiakkaat asioivat konttorissa. Konttoreiden merkitys vähenee, kun rutiinipalvelut siirtyvät sähköisiksi ja asiantuntijoiden kanssa käytävät neuvottelut verkkoon.
— Ymmärrämme, että kassapalveluiden supistaminen on hankalaa niille, jotka ovat tottuneet asioimaan konttorissa. Siksi teemme koko ajan työtä opastaaksemme asiakkaita löytämään sopivat ja helpot tavat pankkiasioiden hoitoon, sanoo Etelä-Karjalan osuuspankin pankinjohtaja Ilona Iiskonmäki.

Hän tähdentää, että rahaa voi Osuuspankin pankkikortilla nostaa edelleen Joutsenossa pankkiautomaateilta, K-kaupan kassalta ja R-kioskeilta. Kaupasta voi nostaa enintään 200 euroa ja kioskilta 5—50 euroa.
— Jos ei ole käytössä verkkopalvelua, laskut voi maksaa suoramaksuna tai postittamalla laskut maksupalvelukuoressa pankin maksupalveluun. Kuoren voi laittaa postilaatikkoon ilmaiseksi. Kuoria saa Lappeenrannan ja Imatran konttoreista, Iiskonmäki neuvoo.

 

Käytätkö käteistä rahaa?

 • Kyllä (81%, 121 ääntä)
 • En (19%, 28 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 149

Loading ... Loading ...

4 kommenttia aiheesta “Osuuspankki lopettaa kassapalvelut sekä käteisen rahan käsittelyn Joutsenossa

 • 14.3.2018 at 20:49
  Permalink

  On käynyt useasti kaupoissa, että eipäs kortti toimikaan, kun on linjavikoja, ja ihmiset jättävät ostokset kassalle, mikäs sen mukavampi kun kaivaa lompsasta selvää rahaa, ja ainahan voi vaihtaa pankkia, jos sinne ei tavallisia ihmisiä kaivata.

 • 15.3.2018 at 05:46
  Permalink

  Ei kuulosta kovinkaan hyvältä. Miten ne vanhemmat ihmiset, joilla ei ole mahdollisuutta liikkua Lappeenrantaan? Kaikki ei omista tietokonetta, eikä pysty, kykene tai ei enää halua opetella? Ikä tulee vastaan, eikä ole myöskään varaa ostaa tietokonetta…. Hankalaksi tehdään ihmisten elämä Joutsenossa, palvelut vähenee koko ajan. Kiitos siitä, että ollaan osa Lappeenrantaa, bussitkin kulkee todella huonosti ja kalliilla hinnalla, lähde sitten työpäivän päätteeksi asioimaan pankkiin Lappeenrantaan….eihän ne ole enää silloin aukikaan.

 • 15.3.2018 at 08:44
  Permalink

  Käyttäisin jos olisi.

 • 17.3.2018 at 22:45
  Permalink

  Pankin vaihto käy muuten helposti, sen kun menee vain uuteen pankkiin ja antaa valtakirjan, niin alkavat hoitaa, itselläni se kävi tosi vaivattomasti.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kuinka paljon käytät ostoksia tehdessäsi verkkokauppoja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä