S-marketissa olevasta postin pakettiautomaatista poistuu maksumahdollisuus

Posti poistaa maksupäätteet pakettiautomaateistaan kesäkuun loppuun mennessä. Maksupäätteen poistamisen jälkeen automaatin kautta postitettavaa pakettilähetystä ei voi enää maksaa automaatilla, vaan kuljetusmaksun voi maksaa joko Postin verkkopalvelussa (www.posti.fi/lahettaminen) tai mobiilisovelluksessa. Muutos koskee myös Joutsenon S-marketissa olevaa pakettiautomaattia.
Postilla on ympäri Suomen yli 600 pakettiautomaattia, joista osassa on tällä hetkellä käytössä maksupääte. Yhtiö perustelee maksupäätteiden poistamista asiakkaiden muuttuneella maksukäyttäytymisellä: yhä isompi osa asiakkaista maksaa lähetyksen joko verkkopalvelun tai mobiilisovelluksen kautta.
Maksupäätteiden poistaminen aloitetaan vaiheittain huhtikuussa.

Viikon kysymys

Harrastatko rahapelejä tai vedonlyöntiä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä