0

Kultsu narrasi Lappeen poikia

Pumamusta Kultsu FC teki torstai-iltana neljässä minuutissa kolme maalia Lappee JK:n verkkoon niin kuin punavalkoinen Sveitsi Suomea vastaan jääkiekon MM-kisoissa.
Kiekkoleijonien kausi päättyi nolosti, mutta Kultsu käänsi maalieronsa positiiviseksi ja suunnan jalkapallon kolmosessa ylöspäin.
Kotijoukkue narrasi Lappeen poikia raviksella suurinumeroisesti 5-1 (5-0).
— Ottelussa oli paikallispelin tunnelmaa ja se motivoi meitä. Asenne oli vahva, että otetaan kolme pistettä, kuvaili Kultsun päävalmentaja Jukka Korhonen.
— Nyt saatiin hyökkäyspäässä hyviä syöttöyhdistelmiä ja niiden päätteeksi komeita maaleja, päävalmentaja iloitsi. Kultsu mursi vastustajan puolustuksen niin keskeltä kuin laidoiltakin; nopeat, lyhyet ja tarkat syötöt olivat myrkkyä Lappeen pojille.
Kultsu teki kaikki maalinsa ensimmäisellä puoliajalla. Lappeen musta hetki sattui vartin kohdalla, kun Abubakar Kareem, Alex Odeh ja Kareem toistamiseen laukoivat taululle 3-0 alle neljässä minuutissa. 23. minuutilla asialla oli jälleen Odeh.
Kentän hahmo “Kenny” Abubakar täydensi hattutemppunsa 38. minuutilla. Avauskokoonpanossa pelasivat maalintekijöiden lisäksi Miro Kaarna, Olli Hätönen, Miko Lötjönen, keltaisen kortin saaneet Riku Nurkka ja Joonas Virolainen, Veikka Vauhkonen, Anssi Kivistö ja Nasiry Mirwais.
Vaihdosta kentällä kävivät Aki Seppälä, Samu Ikonen, Miguel Rodriguez, Panu Peräkylä ja Niko Väyrynen.
Maalilla luotettavasti pelannut Aatu Lavikainen pystyi torjumaan ensimmäisellä puoliajalla vastustajan harvat maalintekoyritykset, mutta 49. minuutilla Topi Knutas kavensi 1-5:een.
— Toisella jaksolla pojilla oli jo massu täysi, mutta vastustaja ei pystynyt tulemaan mukaan peliin kuten tällaisissa tilanteissa joskus käy, Korhonen mainitsi.

Viikon kysymys

Millä maksat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä