0

Mehiläinen osti JP-työpajan ja Meiningin

Yksityiset sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoavat suuryritykset ovat viime vuosina laajentaneet reviiriään vauhdilla ostamalla pienempiä toimijoita. Joutsenoon 1980- ja 90-lukujen taitteessa perustamansa JP-työpaja Oy:n ja Kuntoutumiskoti Meininki Oy:n Mehiläinen Oy:lle myyneet Harri Qvist ja Pekka Hinkkanenkin saivat lyhyen ajan sisällä yhteydenottoja useammalta taholta.

Toivotatko sote-jätit tervetulleiksi?

 • En (84%, 46 ääntä)
 • Kyllä (16%, 9 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 55

Loading ... Loading ...

Aiheesta lisää 31.5. Joutseno-lehdessä

2 kommenttia aiheesta “Mehiläinen osti JP-työpajan ja Meiningin

 • 31.5.2018 at 11:52
  Permalink

  Vastaan en, mutta kun tämä ei ole mielestäni pelkkä juupas-eipäs juttu. Pitäisi todellakin olla perehtynyt asiaan ja tietää kaikinpuolin enemmän. Toivottavasti kuuntelevat oikeita asiantuntijoita eikä pelkkiä poliitikkoja.

 • 6.6.2018 at 10:21
  Permalink

  Niin vastaan minäkin. Samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa siitä, että asia on vaikea ja monitahoinen. Kilpailu tekee yleensä asioille hyvää. Mitä siitäkin tulisi, jos esimerkiksi ruokaa saisi vain yhden ketjun kaupoista. Mutta keskittyykö valta jo liikaa näille alati kasvaville jäteille ja vääristyykö kilpailutilanne siksi? Ja minne lie veronsakin maksavat? Kysymyksiä on enemmän kuin vastauksia. Poliitikkojen sote-puheesta ei ota mitään tolkkua.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Millä maksat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä