0

Maakunta- ja sote-uudistus siirtyvät

Maakunta- ja sote-uudistuksen valmistelu saa jatkoaikaa.
Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunta päätti eilen tiistaina jatkaa valinnanvapauslain käsittelyä vielä heinäkuun alussa sekä eduskunnan kesäloman jälkeen elo—syyskuussa ennen syysistuntokauden avausta.
Sote-uudistuksen voimaantulo siirtyy käytännössä eteenpäin vuoteen 2021. Myöskään maakuntavaaleja ei järjestetä tänä vuonna.
Heilauttaako tämä kaikki elämääsi? Vastaa kyselyymme ja osallistu keskusteluun.

Onko sote- ja maakuntauudistuksen siirtyminen pettymys?

 • Ei (71%, 32 ääntä)
 • Kyllä (29%, 13 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 45

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Maakunta- ja sote-uudistus siirtyvät

 • 29.6.2018 at 14:08
  Permalink

  Vastaan ei, mutta on sen verran suuresta asiasta kyse, ettei näillä tiedoilla, mitä itsellä asiasta on, voi sanoa mitään. Mutta huono juttu, kun tämä hallitus yrittää runnoa kaikki läpi vaikka väkisin ja sitten käy näin, kun ei asioita tutkita kunnolla. En tosin kannata näiden oppositiossa olevienkaan viisasteluja. Toivottavasti nyt aikalisän aikana kuullaan todellisia asiantuntijoita ja sitten tehdään päätökset.

 • 4.7.2018 at 12:23
  Permalink

  On hyvä, että isoa asiaa pohditaan kunnolla, mutta liika on liikaa. Politikointi taitaa sotkea nyt varsinaista asiaa, eikä päätöksiä saada siksi tehtyä. Jos jokin päätöksenteko vie vuosikausia, silloin on tekemisen tavassa vakavia ongelmia.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Arvostatko kotimaista ruoantuotantoa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä