Auto katolleen Penttilässä — kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta

Viime sunnuntaina iltapäivällä kello puoli neljän aikaan sattui liikenneonnettomuus Kattilanmäentiellä Penttilässä. Keski-ikäinen paikallinen mies menetti ajoneuvonsa hallinnan jyrkässä, ajosuunnassa oikealle kaartuvassa mutkassa, ja auto kääntyi katolleen.
Miehellä oli kyydissään kolme alaikäistä lasta. Auton kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisi tutkii asiaa.
Lapset sen enempää kuin kuljettajakaan eivät loukkaantuneet onnettomuudessa vakavasti, mutta saivat naarmuja ja ruhjeita. Ensihoito tarkisti heidät. Pelastuslaitos auttoi ensihoitajia potilaiden siirrossa ja esti auton vuodot ja syttymisen.

Viikon kysymys

Harrastatko rahapelejä tai vedonlyöntiä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä