0

Joutsenon hautausmaalla kunnostetaan hautamuistomerkkejä

Joutsenon hautausmaalla kunnostetaan seitsemän hautaa muistomerkkeineen.
Hautamuistomerkkien käsittely tulee ajankohtaiseksi, kun hautojen hallinta-aika päättyy tai hautoja ei enää hoideta kenenkään toimesta.
Lappeenrannan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston asettama muistomerkkityöryhmä on kartoittanut hautausmaan, ja kartoituksen perusteella seitsemän hautaa muistomerkkeineen siirtyi viime keväänä seurakuntayhtymän haltuun.
Seurakuntayhtymälle siirtyneet haudat ja niillä olevat muistomerkit säilytetään, eikä niihin suoriteta hautauksia. Haudat pidetään hoidettuina hautausmaan arvon ja vanhan perinteen mukaisesti, käyttäen muun muassa monivuotisia kasveja.

Viikon kysymys

Odotatko jo kuumeisesti ravintolaan pääsyä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä