0

Asiantuntemus on tilitoimiston kilpailuvaltti

MT-tilipalvelu juhli tiistaina 50-vuotista taivaltaan.
MT-tilipalvelut on MTK-Joutseno ry:n omistama tilitoimisto ja perustettu vuonna 1968 joutsenolaisten maanviljelijöiden toimesta.
Pääosan asiakaskunnasta muodostavat edelleen maa- ja metsätalousyrittäjät. He kattavat asiakaskunnasta noin 75 prosenttia.
— Lisäksi teemme liikekirjanpitoa ja hoidamme muun muassa yhdistysten kirjanpitoa, kertoo toimistopäällikkö Merja Virtanen. Kysyntää tilitoimistopalvelulle riittää. Niin alkutuottaja- kuin yrityspuolellakin. Asiakaskunta ei rajoitu Joutsenon alueelle, vaan kattaa koko maakunnan.
Osansa on erikoistumisella. Maa- ja metsätalouteen erikoistuneista tilitoimistoista lähin löytyy Savitaipaleelta, lisäksi ProAgria tarjoaa tilitoimistopalveluja.
— Asiantuntevalle palvelulle on kysyntää, Virtanen toteaa.

 Tauno Huurtomaan, joka oli tilitoimiston ensimmäinen toimistonhoitaja,  mukaan avaaminen ei mennyt aivan rytinöittä vuonna 1968.

— Asiakaskunta oli valmiina, mutta tuottajayhdistyksen päämaja ei hyväksynyt, että paikallinen yhdistys toimi tilitoimiston omistajana. Väinö Ahtiainen, joka oli yksi puuhamiehistä, piti kuitenkin päänsä, ja toimisto perustettiin.

 

Viikon kysymys

Luotatko tekniikkaan?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä