0

Joutseno-lehti sai oman sovelluksen

Paikallislehti Joutseno on julkaissut oman mobiilisovelluksen älypuhelimille ja tableteille. Sovellus helpottaa erityisesti Joutseno-lehden tuoreimpien verkkouutisten ja näköislehden lukemista.
— Paikallisia uutissisältöjä kulutetaan yhä enemmän myös kännyköillä ja tableteilla. Sovelluksen avulla pyrimme vastaamaan tähän tarpeeseen palvellaksemme lukijoitamme entistä paremmin, perustelee ESV-Paikallismediat Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Viveka Krokfors.

Ilmainen sovellus ladataan puhelimen tai tabletin sovelluskaupasta. Krokfors painottaa, ettei sovellusta käyttääkseen tarvitse olla Joutseno-lehden tilaaja. Sovelluksen käyttäminen on siis maksutonta.
— Pääsy juttuihin toimii sovelluksessa samaan tapaan kuin verkkosivuilla, mutta entistäkin nopeammin. Ainoa poikkeus on näköislehti, jonka lukemiseen tarvitsee voimassa olevan digitilauksen, kuten verkkosivujenkin kautta luettuna.

Joutseno-lehden mobiilisovellus toimii iOS- ja Android-käyttöjärjestelmissä. Sen voi ladata joko iOS:n App Store -kaupasta tai Androidin Google Play -kaupasta. Sovellus löytyy hakusanalla Joutseno.
Kun sovellus on latautunut laitteeseen, se on valmis käytettäväksi. Digitilaajat voivat kirjautua sovelluksessa sisään samoilla tunnuksilla, joilla ovat lukeneet näköislehteä verkkosivujenkin kautta. Tämän jälkeen tilaajien käytössä ovat verkkouutisten lisäksi tuorein näköislehti ja näköislehtiarkisto vuoden 2015 alkupuolelle saakka.

 

Viikon kysymys

Teetkö lomareissun kotimaassa vai ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä