0

Pääkirjoitus: Selätetään kaamos kulttuurin avulla, tapahtumatarjonta on joulukuussa huipussaan

Juhlaviikot ovat täällä ja pikkujoulukausi hyvässä vauhdissa.
Heleät valot ovat jo syttyneet Keskuskadun varteen ja torin joulukuuseen puhkomaan pimeää, ja jouluun mennessä on Joutsenossa luvassa runsasta ohjelmatarjontaa.
Ensi lauantaina avataan joulukausi torilla. Sitä seuraavat useammatkin joulumyyjäiset, itsenäisyyspäivän muistamiset sekä joulumarkkinat.
Ensimmäinen adventtisunnuntai on ollut jo pitkään se pyhä, josta suomalaiset innostuvat ja täyttävät kirkkojen penkit. Nekin, joiden viikko-ohjelmaan jumalanpalvelus ei yleensä kuulu, haluavat kuitenkin käydä laulamassa Hoosiannan yhdessä muiden kanssa.
Samana sunnuntaina alkaa Joutsenossa runsas musiikkitapahtumien rypäs. Kirkossa voi käydä kuuntelemassa niin paikkakunnan omia kuoroja kuin vieraileviakin esiintyjiä. Musiikkitilaisuuksia on jouluun mennessä kymmenkunta. Kannattaa käyttää tämä vuoden ehkä vilkkain kulttuuritarjonta hyväkseen ja nauttia.
Itsekin pääsee laulamaan. Kauneimmat joululaulut täyttävät kirkon ensimmäisen kerran toisena adventtina.
Eiköhän näillä eväillä taaperreta tämä kaamos jälleen läpi. Talvipäivänseisaukseen on enää vähän yli kolme viikkoa, ja sitten päivä alkaakin pian taas pidentyä.

SARI PULLINEN

Viikon kysymys

Onko jätteiden lajittelu vaivalloista

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä