0

Rautapyörät vaihtuvat viikonloppuna kumisiin — ”Junat pyritään ajamaan normaalissa aikataulussa”

Uuden ratasillan asennustyö Putkinotkossa katkaisee raideliikenteen Joutsenon kohdalla vuorokaudeksi huomenna lauantaina. Katkos pysäyttää myös matkustajajunien kulun Joutsenon ja Imatran rautatieasemien välillä sunnuntai-iltapäivään asti.
VR korvaa kaikkiaan yksitoista kaukojunavuoroa busseilla, jotka kuljettavat junamatkustajat Joutsenon pysäkiltä Imatran rautatieasemalle ja päinvastoin.
— Bussikuljetukset on suunniteltu niin, että jatkoyhteydet junalla pelaisivat aivan normaalisti. Junien saapumisaikoja ei ole muutettu, vaan junat pyritään ajamaan normaalissa aikataulussa, jotta vaihtoyhteydet esimerkiksi Turun suuntaan Pasilassa säilyisivät, kertoo matkustajaliikenteen suunnittelujohtaja Juho Hannukainen VR:ltä.
Hän neuvoo matkustajia kuitenkin varautumaan pieniin myöhästymisiin.

Aiheesta lisää 8.11. Joutseno-lehdessä

Viikon kysymys

Sanotko...

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä