0

Etusivu uusiksi — Jessica Kietäväisen piirros Supertiistailta voitti kansikuvakilpailun

Joutsenon Pelastakaa Lapset yhteistyökumppaneineen järjesti Lapsen oikeuksien päivänä perinteisen lastentapahtuman. Koska 20. marraskuuta oli tänä vuonna tiistai, Joutsenohallissa järjestetyn tapahtuman nimi oli Supertiistai.
Joutseno-lehden toimintapisteellä lapset saivat piirtää lehden etusivulle mieleisensä kuvan. Lehden toimitus valitsi lasten piirroksista tämänpäiväisen Joutseno-lehden kansikuvaksi kahdeksanvuotiaan Jessica Kietäväisen piirroksen. Kietäväisen piirrosta kehuttiin värikkyydestä ja kuva-alan tehokkaasta käytöstä, jossa näkyy myös piirtäjän sinnikkyys.
24 muuta piirrosta julkaistaan joulukalenterin tapaan 1.—24. joulukuuta verkkolehdessä.

Viikon kysymys

Oletko saanut taksin aina sitä tarvitessasi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä