0

Joutsenon junavuoroihin ei tule muutoksia

VR ei ole tekemässä muutoksia Joutsenon matkustajaliikennevuoroihin.
Sitä vastoin Simpeleeltä ollaan karsimassa kaksi kaukojunien pysähdystä. Asia käy ilmi VR:n kirjeessä Rautjärven kunnalle. Asiaa perusteltiin vähäisillä käyttäjämäärillä. Vuoroja on käyttänyt Simpeleen asemalla keskimäärin viisi matkustajaa per vuoro.
Rautjärven kunta vastusti aiemmin vuorojen karsimista Simpeleeltä, ja esitti, että osa karsinnasta kohdistettaisiin Simpeleen sijasta Joutsenoon. Käytännössä niin, että kaksi poistettavista pysähdyksistä osutettaisiin Joutsenoon.
Asia herätti keskustelua Lappeenrannan kaupunginhallituksen kokouksessa maanantaina. Keskustelun perusteella kaupunki kirjelmöi VR:lle, ja korosti, että Joutsenon pysähdyksien tulee säilyä kaikissa junavuoroissa.

Viikon kysymys

Onko jätteiden lajittelu vaivalloista

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä