0

Jalkapallon perinteikäs faniturnaus toteutettiin tänä vuonna talvipelinä umpihangessa

Joutsenon Raviradan kentällä pelattiin 25. joulukuuta umpihankijalkapallo-ottelu perinteikkään Englannin valioliigan faniturnauksen hengessä. Ottelussa kohtasivat Tottenham Hotspurs ja The Others. Othersissa pelasivat muut kuin Tottenhamin fanit. Peli päättyi 4-5 The Othersin voittoon. 

2000-luvun alusta lähtien Joutsenossa on järjestetty niin sanottua faniturnausta. Siinä joukkueet pelaavat jonkun Englannin jalkapalloseurajoukkueen nimellä.

Turnaus on perinteisesti pelattu valioliigan avausviikonloppuna. Tänä vuonna turnausta ei saatu järjestettyä, ja perinne uhkasi katketa. Tämän estääkseen joutsenolainen Olli Hätönen järjesti faniturnaus-talvipelin joulupäivänä. Hän toimi myös erotuomarina.

Matsi pelattiin 3 x 15 minuutin erillä.

Mukana pelaamassa ollut Jani Loijas sanoo, että umpihangessa pelaaminen oli todella hauska kokemus, ja ottelusta jäi loistavat fiilikset. 

Peliin osallistuneet olivat suurelta osin nykyisiä tai entisiä joutsenolaisia, jotka olivat saapuneet joulunviettoon vanhalle paikkakunnalleen. Muutama pelimies saapui myös somemainonnan kautta Lappeenrannasta ja Imatralta.

Katso Tony Granqvistin kuvaama video täältä.

SARI PULLINEN

Viikon kysymys

Aiotko käydä ihastelemassa Hiekkalinnaa Lappeenrannan satamassa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä