0

Hammaslääkäri alkaa muistuttaa varatusta ajasta tekstiviestillä

Hammashoito ottaa Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä käyttöön asiakkaalle maksuttoman tekstiviestimuistutuksen 14. tammikuuta. Tekstari muistuttaa varatusta ajasta edellisenä päivänä. Viestissä näkyvät vastaanottoaika ja -paikka. Viestiin ei voi vastata.
Myös lapselle varatusta ajasta tulee tekstari, mutta koska se tulee potilastietojärjestelmään merkittyyn matkapuhelinnumeroon, viesti voi tulla esimerkiksi huoltajalle. Saapumatta jääminen ei ole peruste jättää hoitoaikaa käyttämättä.
Päivystykseen tai Mallu-autoon varatuista ajoista ei muistuteta. Luvan tähän palveluun voi antaa aikaa esimerkiksi aikaa varatessaan.

SARI PULLINEN

Viikon kysymys

Teetkö lomareissun kotimaassa vai ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä