0

Kirkkoherra Hannu Haikonen yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtajaksi

Lappeenrannan seurakunnan kirkkoherra Hannu Haikonen on yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja seuraavat kaksi vuotta, 2019-2020. Tehtäviin kuuluvat kokousasioiden valmisteleminen, kokousten koollekutsuminen ja puheenjohtajana toimiminen. Hän myös vastaa seurakuntayhtymän julkisesta tiedottamisesta talousjohtajan kanssa.

Haikonen on kotoisin Lauritsalasta. Opiskelu ja työt ovat välillä vieneet pois Etelä-Karjalasta, mutta veri on vetänyt takaisin kotiseudulle. Pappina hän on työskennellyt Lappeenrannan seurakuntayhtymän kaikissa seurakunnissa Joutsenon seurakuntaa lukuun ottamatta. Alueen jäsenmäärältään suurimman, Lappeenrannan seurakunnan, kirkkoherrana Haikonen on toiminut neljä vuotta.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä