0

Kimmo Frostin suunnittelema lumikirkko avataan sunnuntaina Linnoituksessa

Lappeenrannan Linnoitukseen kohoaa tänäkin talvena seurakunnan perinteinen lumikirkko. Sitä alettiin rakentaa tällä viikolla entiselle paikalle kehikon, nosturin ja vajaan parinkymmenen lunta tamppaavan talkoolaisen avulla.
Kirkon on suunnitellut joutsenolaislähtöinen jäänveistäjä Kimmo Frosti. Kirkon sisältä tulee löytymään tuttuun tapaan alttari ja risti.

Lumikirkko vihitään käyttöön sunnuntaina 13. tammikuuta kello 18. Tilaisuudessa on mukana kirkon rakentajia. Kirkossa pidetään viikoittain noin 15–20 minuutin mittaiset hartaustilaisuudet keskiviikkoisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Lisäksi siellä voidaan järjestää muita tilaisuuksia erikseen sovittuna.

Kirkkoon voi käydä tutustumassa avajaisten jälkeen läpi vuorokauden.

SARI PULLINEN

Viikon kysymys

Kaipaatko apua digilaitteiden käyttöön?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä