0

Kysely: Kirjaston sähköiset palvelut laajenivat — helpottaako se sinun arkeasi?

Kirjasto ei enää aikoihin ole ollut pelkästään kirjojen lainauspaikka, vaikka sen nimi antaakin niin ymmärtää. Sähköisesti voi tehdä kaikenlaista, kirjaston ovetkin aukenevat omatoimiaikana kirjastokortilla. Nyt voi myös katsoa elokuvia kotona, kun Heili-verkkokirjastot ovat liittyneet elokuvapalvelu Viddlaan.

Jo ennestään on voinut sähköisesti selata aineistoja ja varata tai uusia niitä sekä pyytää kaukolainoja, tehdä hankintaehdotuksia, antaa palautetta tai tilata kirjastokortin.

Käytätkö kirjaston sähköisiä palveluita?

 • En (57%, 21 ääntä)
 • Kyllä (43%, 16 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 37

Loading ... Loading ...

 

 

3 kommenttia aiheesta “Kysely: Kirjaston sähköiset palvelut laajenivat — helpottaako se sinun arkeasi?

 • 23.1.2019 at 20:13
  Permalink

  No yhtä kaikki jäähän sekin vähänen liikunta pois ja sosiaalinen kanssakäynti, kun ollaan vaan kotona nenä kiinni tietokoneessa, no ehkä sähköisestä palvelusta on enemmän hyötyä pitäjän perukoilla asujille.

 • 26.1.2019 at 08:07
  Permalink

  Heili-kirjasto on verraton! Aineiston etsintä, varaus ja uusiminen netissä on vaivatonta. E-aineiston lainaustakin aloittelemme.

 • 30.1.2019 at 09:31
  Permalink

  Sähköinen asiointi on ihan kätevää, samoin kuin uimahallissakin lipun ostaminen automaatista. Kirjastossa on kuitenkin mukava käyskennellä ja hypistellä kirjoja, etsiä lainattavaa, eksyä sellaistenkin kirjojen ääreen, joita ei ehkä muuten edes tutkisi. Varausten uusiminen kotoa käsin on hyvä palvelu.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Onko jätteiden lajittelu vaivalloista

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä