0

Etelä-Karjalan Jätehuolto saa tukea kahteen biokaasun tankkausasemaan

Energiavirasto on myöntänyt Etelä-Karjalan Jätehuollolle (EKJH) enintään 330 000 euron infrastruktuurituen kahta kaasuverkostosta riippumatonta biokaasun tankkausasemaa varten.
Alustavien suunnitelmien mukaan toinen asema rakennetaan Lappeenrannan Mustolaan Nuijamaantien varteen ja toinen Imatralle Pietarintien varteen. Tankkausasemien valmistumisajankohdasta ei ole tietoa.

— Suunnitelmat ovat aivan aluillaan. Meillä ei ole edes tontteja asemia varten, sanoo EKJH:n toimitusjohtaja Mika Suomalainen.

Ennen verkostojen ulkopuolisia asemia käyttöön otetaan Kukkuroinmäen kiinteä biokaasun tankkausasema. Ensin on myös saatava varmuus, että kaasuntuotanto sujuu ongelmitta.
Biokaasulaitosta pohjustavat perustustyöt ovat parhaillaan käynnissä. Laitoksen elementtiasennukset alkavat huhtikuussa. Valmista on määrä olla ensi vuonna.

TIINA MANSIKKA

 

Jos hankkisit nyt uuden auton, olisiko se...

  • Bensa-auto (48%, 47 ääntä)
  • Dieselauto (23%, 22 ääntä)
  • Sähköauto (15%, 15 ääntä)
  • Kaasuauto (9%, 9 ääntä)
  • Jokin muu (4%, 4 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 97

Loading ... Loading ...

Kommentteja aiheesta “Etelä-Karjalan Jätehuolto saa tukea kahteen biokaasun tankkausasemaan

  • 31.1.2019 at 08:36
    Permalink

    Dieseliä ei ole koskaan ollut, enkä sitä kannata. Bensa-auto se olla pitää. Muut ovat vielä ainakin lapsenkengissä. Kuinka paljon ajat sähköautolla yhdellä latauksella näillä pakkasilla????

Comments are closed.

Viikon kysymys

Onko jätteiden lajittelu vaivalloista

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä