0

Joutsenon Tero Kalpio esimieskirkkoherraksi kahteen johtokuntaan

Joutsenon seurakunnan kirkkoherra Tero Kalpio osallistuu esimieskirkkoherran roolissa Lappeenrannan seurakuntayhtymän sairaalasielunhoidon sekä yleisen seurakuntatyön johtokuntiin. Jälkimmäisen toimenkuvaan kuuluu muiden muassa kulttuuria ja yhteisiä tapahtumia kuten Lumikirkko ja Hiekkakappeli sekä parisuhde- ja ystävyysseurakuntatyötä.
Seurakuntayhtymän johtoryhmässä jo joulukuussa sovittu esimieskirkkoherruuksien jako vahvistettiin yhteisen kirkkoneuvoston tämänviikkoisessa kokouksessa.
Keskusrekisterin ja perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunnan esimieskirkkoherruus osoitettiin Lappeen Mika Lehtolalle, kiinteistöasiain johtokunta Lappeenrannan Hannu Haikoselle, varhaiskasvatuksen johtokunta Lauritsalan Pentti Bergille ja muun muassa oppilaitos- ja erityisnuorisotyöstä ja viestinnästä vastaava yhteisen palvelun johtokunta Sammonlahden seurakunnan Juha Eklundille.

Viikon kysymys

Onko jätteiden lajittelu vaivalloista

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä