0

Ilmaston muuttuminen muuttaa etenkin talvia, mutta onko se huolenaihe?

Ilmastonmuutoksen seurauksena lämpötilojen ennustetaan Suomessa nousevan, sademäärien kasvavan, lumipeitteisen ajan lyhenevän ja roudan vähenevän. Lisäksi Itämeren pinta nousee ja jääpeite kutistuu. Laskelmien mukaan muutokset ovat Suomessa suurempia talvella kuin kesällä.
Saako ilmastonmuutos sinut huolestumaan? Vastaa kyselyymme ja kommentoi.

Huolestuttaako ilmaston lämpeneminen?

 • Ei (54%, 29 ääntä)
 • Kyllä (46%, 25 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 54

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Ilmaston muuttuminen muuttaa etenkin talvia, mutta onko se huolenaihe?

 • 5.3.2019 at 13:45
  Permalink

  Ei tästä nyt sentään huolissaan ole, mutta harmittaahan se , jos maapallo on tuhottu näin. Enemmän itseäni” huolestuttaa” kuitenkin tuo arvaamaton itänaapuri sekä se, milloin tulee taas uusi pakolaisaalto, kun tuntuu , että joka paikassa kuhisee. Myös juutalaisvastaisuus on se, jota ajattelen. Eiväthän he ole tehneet terroritekoja , siis mistä viha? Ovat kärsineet jo tarpeeksi aikanaan.

 • 6.3.2019 at 10:44
  Permalink

  Käsittämättömintä on, etteivät jotkut usko koko ilmastonmuutokseen. Eihän se ole uskon asia. Ja vaikka houkuttelisikin näin pohjoisen asukkina sanoa, että kivahan se on, kun ilmasto lämpenee, en sano. Koska kyse on lastemme ja lastenlastemme tulevaisuudesta ja mahdollisuuksista elää tällä maapallolla. Jokaisen maan pitäisi tehdä oma osansa lämpenemisen hillitsemiseksi.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Käytätkö heijastinta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä