0

Eksoten hallitus keskusteli keskiviikkona kotihoidon tilanteesta; kantelu kotihoidon asiakkaan palokuolemasta lähti AVIin tiistaina: ”Virheellisten tietojen ja väitteiden takia on kaikkien asianosaisten edun mukaista, että riippumaton valvontaviranomainen selvittää asian”

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) on pyytänyt Etelä-Suomen aluehallintovirastoa selvittämään Eksoten toiminnan tapauksessa, jossa kotihoidon imatralainen asiakas kuoli asunnossaan maanantaina 25. helmikuuta syttyneen tulipalon seurauksena.
— (Eksoten näkemyksen mukaan) julkisuudessa esitettyjen virheellisten tietojen ja väitteiden takia on kaikkien asianosaisten edun mukaista, että riippumaton valvontaviranomainen selvittää asian, Eksoten hallintojohtaja Keijo Siiskonen avaa toimitusjohtaja Pentti Itkosen tiistaina 5. maaliskuuta allekirjoittaman kantelun perusteita.
Siiskosen mukaan Eksote arvioi oman toimintansa olleen lain- ja asianmukaista.
Eilen keskiviikkona 6. maaliskuuta koolla ollut Eksoten hallitus keskusteli asiasta ja kotihoidon tilanteesta yleisesti.
Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer järjesti kotihoidon illan Lappeenrannassa maanantaina sekä mediatilaisuuden illan annista tiistaina. Lisää aiheesta aiemmassa artikkelissa.

TIINA MANSIKKA

Kommentteja aiheesta “Eksoten hallitus keskusteli keskiviikkona kotihoidon tilanteesta; kantelu kotihoidon asiakkaan palokuolemasta lähti AVIin tiistaina: ”Virheellisten tietojen ja väitteiden takia on kaikkien asianosaisten edun mukaista, että riippumaton valvontaviranomainen selvittää asian”

  • 7.3.2019 at 18:05
    Permalink

    Vammaisille järjestetään henkilökohtaisia avustajia tai hoitopaikkoja. Miten vanhus on eri asemassa kuin vammainen?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Käytätkö heijastinta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä