0

Helmi-Leena Nummelasta vuoden teatterinäyttelijä

Helmi-Leena Nummela on valittu vuoden teatterinäyttelijäksi. Nummela palkittiin erityisesti Sigridin roolista KOM-teatterin Veriruusuissa. Hän näytteli siinä nuorta Sigridiä, joka liittyi sisällissodassa naiskaartiin.
Perusteluissa Nummelan näyttelijäntyötä kuvataan kirkkaaksi, tarkaksi ja voimakkaaksi. Palkinnon jakoi Näyttelijäliitto teatterialan Thalia-juhlassa maanantaina, ja palkittavasta äänestivät Nummelan näyttelijäkollegat.
Helmi-Leena Nummela on kotoisin Joutsenosta, ja on koulutukseltaan teatteritaiteen maisteri. Hän on työskennellyt Kansallisteatterissa, KOM-teatterissa sekä Turun, Helsingin, Espoon ja Lappeenrannan kaupunginteattereissa.
Nummela on mukana myös 16. maaliskuuta alkavan television viihdeohjelma Putouksen uudella kaudella. Lisäksi hänet nähdään tulevassa Fingerpori-elokuvassa, ja hän on tehnyt laulukeikkoja muun muassa Kaj Chydeniuksen kanssa.

OLLI-PEKKA HÄRMÄ

Juttua muokattu ti klo 12.37: vaihdettu kuva.

Viikon kysymys

Luetko kesällä enemmän kuin talvisaikaan?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä